Rifka van der Heijden – Kat

Controller vestiging Hilversum

Werkzaam op: ma+di+woe+do+vrij (alle dagen tot 14:00 uur)

email: rifka@mbs-benelux.com

tel: 035-6252470

Sinds wanneer werk je bij MBS?

1-7-2007.

 

Wat zijn jouw MBS superskills? (Oftewel: wat doe je bij MBS?)

Ik doe de laatste controle en aanvullingen van de inkomstenbelasting aangiften en jaarrekeningen van de ‘kleine’ ondernemingen (zzp-ers, EZ, VOF e.d.).

 

Wie zijn jouw klanten?

Bijna elke klant die zijn IB aangifte door MBS laat doen.

 

Wat is het leukste aan jouw werk bij MBS?

De afwisselingen in de situaties van mensen, dit zorgt ervoor dat ik eigenlijk nooit uitgeleerd ben, want er is bijna altijd wel weer een situatie in de IB aangiften die we niet eerder zijn tegen gekomen.

 

Als je een biertje kon drinken met een overleden artiest – wie zou dat zijn en waarom?

De artiest maakt mij niet uit, als er maar lekker bier is!

 

Vertel iets over jezelf wat de meeste mensen niet van jou weten.

Als mensen iets niet over mij weten, dan is dat met een reden. 🙂

 

Welke muziek luister je ’t liefst als je alleen thuis bent?

Ik luister het liefst ‘gewoon’ naar een radio zender. Ik heb niet persé een favoriete genre. En dus houd ik ervan wanneer het afgewisseld wordt. Momenteel vind ik het heerlijk om naar Q-Music te luisteren omdat ik vind dat het daar het meest afwisselde is met al hun foute muziek lijstjes.

 

Voor welk gerecht kunnen we je wakker maken ’s nachts?

Geen één, ik houd teveel van slapen!

 

Waar ben jij super trots op?

Mijn gezin! En.. dat ik na 25 jaar eindelijk mijn krullen onder controle heb 🙂